+385 91 36 20 952
Zdrav čovjek ima sto želja,
           a bolestan samo jednu…

Hitna stanja

Otok zdravlja pruža svaki dan kao i subotom i nedjeljom uz navedene usluge i mogućnost pregleda pacijenata sa akutnim bolnim stanjima, među kojima su najučestalije (bol u trbuhu-gastritis,žučna bol,bubrežna kolika,upale mokraćnih putova,napetost u crijevima,bol u donjem trbuhu ,visoki krvni tlak,malaksalosti,opće slabosti).Ukoliko je potrebno moguće je davanjem terapije intravenozno,intramuskularno te infuzija. Moguće je napraviti hitan EKG.
Navedena usluga znači pregled pacijenta od strane interniste koji je završio i poslijediplomski studij iz hitne i intenzivne medicine.

Ukoliko je potrebno može se uraditi pregled krvi i urina na: CRP,GUK,CPK,CK,amilaze u serumu i urinu,te određene pretrage koje su inače rutinske (masnoće u krvi,GUK,HbA1c,kreatinin,jetreni enzimi itd).
Također prema potrebi se mogu uraditi hitni UZV trbuha,bubrega i urotrakta ,CD krvnih žila,UZV štitnjače i vrata,dojki i drugo.

Prim.Doc.dr.sc. Ante Barbir dr.med. Prim.Doc.dr.sc. Ante Barbir dr.med. i VMS Nikolina Barbir pružit će vam savjetovanje pregled i dijagnozu shodno vašim potrebama. Opširnije...
Postupak kod pregleda Upoznajte se s procedurom ultrazvučnog pregleda na primjeru pacijentice Doris Pinčić...

Opširnije...

Zatražite pregled online!