O nama

OTOK ZDRAVLJA

Moderna privatna zdravstvena ordinacija je osnovana s namjerom da se na jednome mjestu ujedine stručno znanje i iskustvo te da se uz najsuvremeniju opremu našim pacijentima pruži najbolja zdravstvena usluga,koja omogućava pouzdanu dijagnozu i otkrivanje bolesti u najranijoj fazi.

Ordinaciju sačinjava iskusan liječnički tim, stručnjaka iz djelatnosti interne medicine. Ordinacija je uz internu medicinu posebno specijalizirana i za endokrinologiju, tirologiju i dijabetologiju, Način našeg rada se temelji na individualiziranom pristupu pacijentu , gdje osim stručnosti težimo posvećivanju dovoljno vremena svakom pacijentu.iskusan liječnički tim,
stručnjaci iz djelatnosti
interne medicine


Hitna stanja


Otok zdravlja pruža svaki dan kao i subotom i nedjeljom uz navedene usluge i mogućnost pregleda pacijenata sa akutnim bolnim stanjima, među kojima su najučestalije (bol u trbuhu-gastritis,žučna bol,bubrežna kolika,upale mokraćnih putova,napetost u crijevima,bol u donjem trbuhu ,visoki krvni tlak,malaksalosti,opće slabosti).Ukoliko je potrebno moguće je davanjem terapije intravenozno,intramuskularno te infuzija. Moguće je napraviti hitan EKG. Navedena usluga znači pregled pacijenta od strane interniste koji je završio i poslijediplomski studij iz hitne i intenzivne medicine.


Ukoliko je potrebno može se uraditi pregled krvi i urina na: CRP,GUK,CPK,CK,amilaze u serumu i urinu,te određene pretrage koje su inače rutinske (masnoće u krvi,GUK,HbA1c,kreatinin,jetreni enzimi itd). Također prema potrebi se mogu uraditi hitni UZV trbuha,bubrega i urotrakta ,CD krvnih žila,UZV štitnjače i vrata,dojki i drugo.


Maja Radišić

Izuzetno profesionalan doktor koji uzme vrijeme i strpljivo porazgovara sa pacijentom i dobije cjelovitu sliku kako se pojedinac osjeća i koje simptome ima. Uvijek dobre volje i uvijek sam se osjećala dobrodošlo, a ne požurivano (kao kod većine doktora) kada bih imala termin i uvijek bih iz ordinacije izasla sa osjećajem da sam u dobrim rukama i da se netko brine za moju štitnjaču/hormone.

Dostupan uvijek preko emaila i u vrlo kratkom roku odgovori i odredi sljedeće korake u liječenju!

Maja Radišić

Ivana Kalogjera Šoronda

Pacijent sam dr. Barbira nekoliko godina. Iznimno je profesionalan i dobar liječnik koji pokazuje veliku brigu o zdravlju svojih pacijenata, uvijek ih je spreman saslušati i pomoći im. On i sestra Nikolina cine izvrstan tim.
Velika preporuka za ordinaciju.

Ivana Kalogjera Šoronda

Kristina Brnad

“Kao dugogodišnji pacijent poliklinike Otok zdravlja, iznimno sam zadovoljna sveobuhvatnim pristupom, vrhunskim dijagnostičkim postupcima i liječenjem od strane doktora Ante Barbira kao i iznimnom ljubaznošću sestre Nikoline Barbir”

Kristina Brnad

Vladimir Schrott

Pacijent sam ordinacije Otok zdravlja od 2015.g. ,i redovito dolazim na kontrolu. Izrazito sam zadovoljan radom doktora Ante Barbira, i njegovog odnosa prema pacijentu.

Vladimir Schrott

Kristina Šepović

Dr. Barbir je odličan doktor , jedini koji je otkrio moj dugogodišnji problem. Gleda pacijenta u cjelini , a ne samo nalaze. Topla preporuka.

Kristina Šepović

Marica Turudić

“Suradnja traje već godinama, profesionalnot, ljubaznost na visini, užitak je biti pacijent ordinacije:
učinkovitost 100%, ljubaznost i točnost kod dijagnoze.”

Marica Turudić

Trebate li više informacija? Kontaktirajte nas!

+385 91 36 20 952